na vrh

Osnivanje firme

Osnivanje firme za strance u Srbiji je još jedna od usluga koju nudimo svim zainetersovanim stranim državljanima. Sam proces osnivanja firme za strance u Srbiji se ne razlikuje mnogo od osnivanja firme za državljane R. Srbije, ali se zbog razlike u zakonima između država, stranci često teško snalaze u samostalnom otvaranju firme.

Posebno se pojavljuju problemi kada treba odrediti sedište firme jer to znači da pre ulaska u ceo proces osnivanja, adresa firme mora postojati. HMC DIGITAL rešava sve probleme stranih državljana u pogledu osnivanaj firme u Srbiji tako što svojim iskustvom i poznavanjem propisa može da predvidi i predupredi svaki mogući problem i prepreku.

Imamo tim stručnjaka u oblasti prava, finansija i ekonomije, kao i dogogodišnje iskustvo u osnivanju firmi u Srbiji, kako za naše državljane, tako i za strance.

Naše usluge osnivanja firme u Srbiji za strance su kompletne, a proces prikupljanja dokumentacije podnošenja zahteva je brz i efikasan. Ukoliko želite da kao stranac u Srbiji osnujete firmu, u potpunosti se možete osloniti na nas. Obezbedićemo stručnu pomoć i resurse kako bi od početka do kraja proces osnivanja firme u Srbiji tekao glatko.

Naš paket za osnivanje firme u Srbiji za strance sadrži sve, od početnog dogovora o nazivu firme, preko provere dostupnosti imena, pa sve do utvaranja računa u banci. Imamo mogućnost da za vas obezbedimo i adresu sedišta firme na celih godinu dana u sklopu paketa usluga Osnivanje firme u Srbiji.

Šta smo od usluga pripremili za vas u ovom paketu možete pogledati na linku Osnivanje firme u Srbiji za strance, a i naručiti paket u samo nekoliko minuta.

Nadamo se da ćete i vi, kao i desetine drugih klijenata, biti zadovoljni uslugom i uspešno poslovati u Srbiji.